Honda XRV Forum banner

no electrics

  1. No electrics .......at all, help!

    Dominator / FMX
    Hi all, this is my first post and I'm hoping someone might help. I've got a '99 NX650 that, up until now, has been running really well. I recently stripped all the panels and fuel tank for a bit of winter maint/paint. Once back together it started on the first press (well almost) and I took...
  2. No electrics on my Tranny

    Transalp
    When I turn the ignition on I get no electrics. Nothing comes on. I replaced the battery recently and when I turned the ignition on for the 1st time there was a click and it all went dead. I've checked the battery and am getting 12v and have changed the main fuse. But still nothing. THere is...
  3. Electrical Woe...

    Africa Twin
    A couple of weeks ago when riding home at night along the M6, I noticed my headlights were flickering and dimming. When I stopped, the Tripmaster reset itself too. I thought it was the battery terminals loose, tightened them and thought I'd got it. Last week, it started, just, and the lights...
  4. No electrics at all

    Africa Twin
    Well i thought id give the bike a going over today to get it ready for a ride out to Whitby tomorrow. As the fogs had gone i went to renew the relay (water and sand mix all around it) and on conecting it and trying it i think i have blown something by wiring it in wrong :confused:. I now have...
  5. no electrics - dead - help please!!

    Africa Twin
    Evening all, Ive been having an intermittent electrical for a couple of months now on my rd07a - nothing happens when i turn the ign on. i managed to get it working somehow and covered 200 miles with it working fine, then yesterday i went to start her and nothing happened. after a bit of...
  6. Had an issue with the bike...

    Dominator / FMX
    I had an issue with the bike yesterday... I was overtaking a car when suddenly the engine started misfiring and the rev counter was holding at 2k rpm....even though the bike was revving faster. I pulled into a car park just up the road and the bike completely died. engine wouldn't start, no...
  7. Broadband Guru Help

    Chatter
    I have 6 Mb broadband speed when the laptop is wired to my router, when running wireless I DROP 4 Mb :(. When running a wireless speed test I am 0.5 M from the router :rolleyes:. Contacted the broadband provider and they said it was interference from something in my home or from outside...
  8. Total electrical failure

    Africa Twin
    Have just put battery back in bike - fully charged - unfortunately had minor idiot attack and connected the negative first then touched the frame with the positive (flash!). Now have no electrics at all to anything, have checked fuses and all appear to be ok, have also moved them around...
  9. An Irish African becoming Manx

    Ride Reports and Pictures
    A weekend of travelling planned! Up at 6.30am on Saturday to get the bus down to the airport at 7.25am. Flight went on time at 9.05am from the IOM to Belfast City airport. Not a huge plane :D Simon met me at the airport and took me to his place for a cuppa and a muffin cooked by his...
  10. Electrickery problem

    Africa Twin
    Went to start the @, turned the alarm off, turned the key and nothing, no electrics whatsoever. Main fuse I thought. Took of the LHS rear cover, took off the relay connector, checked fuse and it was OK. Put the fuse back in, reconnected the relay and I now have electrics. There was a bit...
Top